Ugrás a tartalomra

Karosszékből a világ körül - Sztárinterjúk a Szabadkai Magyar Rádióban

2020-04-04
13:21
2020-04-04
13:59
Forrás
Szbadkai Magyar Rádió
A SZMR-nek az évek során sikerült elcsípnie a legnagyobb mozisztárokat, ismert embereket. Mások mellett olyanokkal beszélgettünk, mint a legendás John Savage, Sid Mark, Tom Dreesen vagy Kabir Bedi.

A Maláj tigris megformálója azt üzente a vajdaságiaknak, hogy: Sandokan él!

 

A Hair című filmklasszikus egyik főszereplője, a Claude Bukowski karakterét megformáló amerikai színművész, John Savage is kötélnek állt. A többi között Robert De Niro és Al Pacino oldalán is bizonyított.

 

Tom Cruise egyik legközelebbi munkatársa és barátja, a világ egyik legismertebb kaszkadőre és a meredek mutatványok rendezője, Wade Eastwood is készséges volt. Örült a felkérésnek, mert mint mondta, a kaszkadőrökkel valahogy kevesebbet foglalkoznak. Számára nincs lehetetlen küldetés. Munkájában az a legnagyobb kihívás, hogy úgy kell megtervezni Tom Cruise mutatványait, hogy azok látványosak legyenek, de forgatás közben mégse hagyja ott a fogát a filmcsillag.

 

Emellett a szórakoztatóipar talán legnagyobb alakjának, Frank Sinatrának a legjobb barátait is sikerült elcsípnünk. Az amerikai komikus Tom Dreesen meghatódva mesélt barátjáról, akivel több mint egy évtizeden át léptek fel közösen.

 

Rajta kívül még Sid Mark, az Amerikai Egyesült Államok legismertebb rádiós műsorvezetője is exkluzív interjút adott a Szabadkai Magyar Rádiónak. Ő is bensőséges baráti viszonyt ápolt Sinatrával.

Még James Bondot is elértük. A 007-es ügynök most otthon hagyta fegyverét. Őfelsége titkosszolgája ezúttal a nyilatkozásra kapott engedélyt. George Lazenby, aki egyszer bújt a dupla nullás ügynök bőrébe, írásban válaszolt a kérdéseinkre.

Agárdi Gábor George Lazenbyvel készített teljes interjúját ide kattintva olvashatják el.

Ne feledjék, Szabadkai Magyar Rádió a 107,1 MHz-en. Jó szórakozást mindenkinek!

Szabadkai Magyar Rádió
Kabir Bedi
Sid Mark

Most

Népszerű