Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Luis M. Alvarez

Kivágták Trumpot a Reszkessetek, betörők 2-ből Kanadában

2019.12.27
17:15
Forrás
Index
Kivágta Donald Trumpot a Reszkessetek, betörők 2-ből egy kanadai műsorszolgáltató.

Az indoklás szerint némileg megrövidítették a filmet, és csak a történet szempontjából lényegtelen részeket vágták ki. Tagadták azt, hogy bármilyen politikai indíttatás lett volna tettük hátterében. Az ominózus részben a Plaza Hotelbe érkező Kevint az egyszerű szállóvendéget alakító Donald Trump igazítja útba. Az esetre természetesen maga Donald Trump is reagált, aki azzal viccelődött, hogy így már nem ugyanaz a film, majd azt írta, hogy az egész mögött a kanadai miniszterelnököt sejti, aki szerinte így állt bosszút, amiért nem értettek egyet a NATO-csúcson.

Donald Trump
Reszkessetek
betörők
Kevin
NATO-csúcs

Most

16:10, Frissítve: 19:11

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.