Ugrás a tartalomra
Facebook/Lipa pékség/Pekara Lipa

Lipás burekot evett Szabadkán Orbán Viktor

2021.10.18
18:28
2021.10.18
19:27
Forrás
Pannon RTV
A magyar miniszterelnök, miután részt vett a Szeged-Szabadka vasútvonal alapkövének letételén és az azt követő fogadáson, maga kérte, hogy menjenek el burekozni.
Facebook/Lipa pékség/Pekara Lipa

Szabadka központjában, az egyik legismertebb pékségben fogyasztotta el a tipikus szerbiai ételt. Nem egyedül ment, vajdasági magyar politikusok, üzletemberek is elkísérték, így két asztalt is egybe kellett tolniuk, hogy kényelmesen elférjenek. Orbán a bureksütő asszonyokkal is készített közös fotót, kezükben egy tepsinyi gőzölgő finomsággal.

Facebook/Bognár Pásztor Hajnalka

lipás burek
Lipa
burek
Szabadka
vasút
Horgos
Orbán Viktor

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 16:08

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű