Ugrás a tartalomra
Pixabay

Már a Grand Canyon sem látogatható

2020.04.02
15:41
2020.04.02
15:47
Forrás
nlc.hu
Túl sok ember látogatja a tiltás ellenére, ezért zárták le a nemzeti parkot.

Lezárták a Grand Canyont a látogatók előtt. Az évről évre hatalmas érdeklődéssel bíró látnivalót a koronavírus-járvány miatt zárták le, mivel rengeteg turista érkezik a nemzeti parkba a tiltás ellenére. Az Arizona államban található Coconino megyében eddig több mint 80 koronavírusos esetet regisztráltak, legalább egy fertőzöttet a Grand Canyon Nemzeti Parkon belül. A legnépszerűbb amerikai nemzeti parkok közül egyébként már többet is bezártak, ilyen a Yellowstone is.

Grand Canyon
tiltás
lezárás
Amerika
koronavírus
fertőzöttek

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.