Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Téglás Henrietta Éva

Megdolgoztatták az agytekervényeket Topolyán

2023.05.30
11:50
2023.05.30
16:24
Forrás
Pannon RTV
Topolyán tartották a QuizNight vajdasági döntőjét, amelyre 21 csapat érkezett. A szórakoztató társasjáték egyre népszerűbb térségünkben.

A QuizNight megdolgoztatja az agytekervényeket, de ami még vonzóbb benne, hogy az unalmas hétfő estéknek is tartalmat ad és közösséget teremt.

Szakály József, topolyai plébános: „Rengeteg embert összehoz, ilyenkor nem kocsmázni megy az ember, habár kocsmakvíz a munkaneve a QuizNightnak, hanem az, hogy találkozzunk, jól érezzük magunkat, intellektuálisan is kicsit sziporkáznak a dolgok, hallatszik, hogy szikrázik a levegő, szinte látszik, azt hiszem, hogy hallatlanul jól érzi magát, aki csatlakozik.”

Topolyán 12 csapat játszotta végig mindegyik estet, időközben pedig 18-ra nőtt a csapatok száma. A vajdasági döntőben 21 csapat játszott.

Tomik Nimród, szervező, Topolya: „Egyeztettünk a szabadkaiakkal, egyeztettünk a zentaiakkal, hiszen másik településeken is játsszák a QuizNightot, mi lenne, ha szerveznénk egy vajdasági döntőt. Mindenki nagyon örült az ötletnek, a felvetésnek és itt is vannak, nagyon örülünk annak, hogy Topolya adhat helyszínt a vajdasági döntőnek.”

A világon 350 magyar csapat játssza a QuizNightot.

Bartha Álmos, alapító, QuizNight, Budapest: „Nagyon hosszú kihagyás után ez az első alkalom, hogy Topolyán újrakezdték a játékot, és rögtön rettenetesen jó csapatok kerültek ki a topolyaiak közül, hiszen a top 50-be, ez a nemzetközi toplistát jelenti, a top 50-be felkerült 4 csapat is, akik közül ketten el is jöttek a döntőre, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy így személyesen, saját helyükön is találkozhatok velük.”

A vajdasági döntőt a szabadkai Ragmon csapat nyerte, második lett a topolyai Atya meg a 3 paraszt, harmadik pedig a szabadkai Lobotómia. Őszre újraindul a verseny, bárki csatlakozhat a szórakoztató játéksorozathoz.

Topolya
Quiznight
vajdasági
döntő

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.