Ugrás a tartalomra
Nadrág nélkül a metróban
Tanjug via AP/Petr David Josek

Metrózás nadrág nélkül

2018-01-08
19:40
2018-01-08
20:32
Forrás
HVG, Tanjug
Idén is megrendezték a nadrág nélküli metrózást több nagyvárosban. Az újévi hagyomány 2002-ben New Yorkból indult, és egyre több helyen csatlakoztak.

Kihagyhatatlan újévi hagyomány lett a nadrág nélkül metrózás. A téli időjáráshoz képest meglehetősen lengén öltözött fiatalok jelentek meg vasárnap egyebek mellett a prágai és a New York-i metróban. Ott indult az újévi hagyomány 2002-ben, és egyre több helyen csatlakoztak: az akció WikiPedia-oldala szerint 2016-ban már Moszkvában is nadrág nélkül metróztak fiatalok a kijelölt napon, igaz, ott ezt nem nézték jó szemmel a rendőrök.

Idén combot, illetve fehérneműt villantottak az utasok például Prágában, New Yorkban, Chicagóban, Berlinben, Los Angelesben és Londonban.

Varsóban sokan csatlakoztak az akcióhoz.

Nadrág nélkül a varsói metróban

Berlinben hagyományos a megmozdulás.

Nadrág nélkül a berlini metróban

Münchenben is sok a hagyományápoló.

Nadrág nélkül a müncheni metróban

Prágában ugyancsak vannak hódolói a nadrág nélküli metrózásnak.

Nadrág nélkül a prágai metróban
metrózás
nadrág nélkül
hagyomány

Most

19:06, Frissítve: 19:17

Változékony marad az idő

Továbbra is változékony időjárásra számíthatunk térségünkben. Szombaton felszakadozik a felhőzet, vasárnap hóesés is lehet. A jövő hét elején borongós idő, majd időszakos napsütés is várható.
17:37, Frissítve: 17:50

Elhunyt John Barton rendező

John Barton a Royal Shakespeare Company társalapítója volt. A halálhírről a társulat számolt be. A rendező 89 éves korában hunyt el.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.