Ugrás a tartalomra
Nadrág nélkül a metróban
Tanjug via AP/Petr David Josek

Metrózás nadrág nélkül

2018-01-08
19:40
2018-01-08
20:32
Forrás
HVG, Tanjug
Idén is megrendezték a nadrág nélküli metrózást több nagyvárosban. Az újévi hagyomány 2002-ben New Yorkból indult, és egyre több helyen csatlakoztak.

Kihagyhatatlan újévi hagyomány lett a nadrág nélkül metrózás. A téli időjáráshoz képest meglehetősen lengén öltözött fiatalok jelentek meg vasárnap egyebek mellett a prágai és a New York-i metróban. Ott indult az újévi hagyomány 2002-ben, és egyre több helyen csatlakoztak: az akció WikiPedia-oldala szerint 2016-ban már Moszkvában is nadrág nélkül metróztak fiatalok a kijelölt napon, igaz, ott ezt nem nézték jó szemmel a rendőrök.

Idén combot, illetve fehérneműt villantottak az utasok például Prágában, New Yorkban, Chicagóban, Berlinben, Los Angelesben és Londonban.

Varsóban sokan csatlakoztak az akcióhoz.

Nadrág nélkül a varsói metróban

Berlinben hagyományos a megmozdulás.

Nadrág nélkül a berlini metróban

Münchenben is sok a hagyományápoló.

Nadrág nélkül a müncheni metróban

Prágában ugyancsak vannak hódolói a nadrág nélküli metrózásnak.

Nadrág nélkül a prágai metróban
metrózás
nadrág nélkül
hagyomány

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.