Ugrás a tartalomra
Nadrág nélkül a metróban
Tanjug via AP/Petr David Josek

Metrózás nadrág nélkül

2018-01-08
19:40
2018-01-08
20:32
Forrás
HVG, Tanjug
Idén is megrendezték a nadrág nélküli metrózást több nagyvárosban. Az újévi hagyomány 2002-ben New Yorkból indult, és egyre több helyen csatlakoztak.

Kihagyhatatlan újévi hagyomány lett a nadrág nélkül metrózás. A téli időjáráshoz képest meglehetősen lengén öltözött fiatalok jelentek meg vasárnap egyebek mellett a prágai és a New York-i metróban. Ott indult az újévi hagyomány 2002-ben, és egyre több helyen csatlakoztak: az akció WikiPedia-oldala szerint 2016-ban már Moszkvában is nadrág nélkül metróztak fiatalok a kijelölt napon, igaz, ott ezt nem nézték jó szemmel a rendőrök.

Idén combot, illetve fehérneműt villantottak az utasok például Prágában, New Yorkban, Chicagóban, Berlinben, Los Angelesben és Londonban.

Varsóban sokan csatlakoztak az akcióhoz.

Nadrág nélkül a varsói metróban

Berlinben hagyományos a megmozdulás.

Nadrág nélkül a berlini metróban

Münchenben is sok a hagyományápoló.

Nadrág nélkül a müncheni metróban

Prágában ugyancsak vannak hódolói a nadrág nélküli metrózásnak.

Nadrág nélkül a prágai metróban
metrózás
nadrág nélkül
hagyomány

Most

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.