Ugrás a tartalomra
Nadrág nélkül a metróban
Tanjug via AP/Petr David Josek

Metrózás nadrág nélkül

2018-01-08
19:40
2018-01-08
20:32
Forrás
HVG, Tanjug
Idén is megrendezték a nadrág nélküli metrózást több nagyvárosban. Az újévi hagyomány 2002-ben New Yorkból indult, és egyre több helyen csatlakoztak.

Kihagyhatatlan újévi hagyomány lett a nadrág nélkül metrózás. A téli időjáráshoz képest meglehetősen lengén öltözött fiatalok jelentek meg vasárnap egyebek mellett a prágai és a New York-i metróban. Ott indult az újévi hagyomány 2002-ben, és egyre több helyen csatlakoztak: az akció WikiPedia-oldala szerint 2016-ban már Moszkvában is nadrág nélkül metróztak fiatalok a kijelölt napon, igaz, ott ezt nem nézték jó szemmel a rendőrök.

Idén combot, illetve fehérneműt villantottak az utasok például Prágában, New Yorkban, Chicagóban, Berlinben, Los Angelesben és Londonban.

Varsóban sokan csatlakoztak az akcióhoz.

Nadrág nélkül a varsói metróban

Berlinben hagyományos a megmozdulás.

Nadrág nélkül a berlini metróban

Münchenben is sok a hagyományápoló.

Nadrág nélkül a müncheni metróban

Prágában ugyancsak vannak hódolói a nadrág nélküli metrózásnak.

Nadrág nélkül a prágai metróban
metrózás
nadrág nélkül
hagyomány

Most

18:24, Frissítve: 18:31

Mindent a Batyuba!

Július utolsó hetében tartják Zentagunarason a legnagyobb délvidéki népművészeti tábort, a Batyu tábort. A programra idén is majd’ háromszáz fiatalt várnak.
15:22, Frissítve: 17:00

A Lány című film nyerte az Arany torony-díjat

Lukas Dhont belga rendező Lány című filmje érdemelte ki az Arany torony-díjat az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján. A filmkedvelők a tegnapi záróceremónia után még két alkotást nézhettek meg.
13:35, Frissítve: 15:32

Strandolás a Tisza-parton

A nyári melegben aligha találunk jobb kikapcsolódást, mint a strandolást. A magyarkanizsai Tisza-parton minden lehetőség adott, hogy kihasználjuk ezt.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.