Ugrás a tartalomra
Michael Jackson
Pixabay

Michael Jackson Billie Jean című zeneszáma plágium?

2018-02-10
13:18
2018-02-10
13:27
Forrás
Tanjug
Az ismert zeneszerző, Quincy Jones azzal vádolta meg az elhunyt popénekest, hogy plagizálta a szerzeményeit.

A zeneszerző Michael Jackson néhány slágerénél segédkezett, és most többek között a Billie Jean című közismert zeneszám plagizálásával vádolta meg a popénekest. Azt nyilatkozta: "Nem szívesen beszélek erről a nyilvánosság előtt, de Michael sok mindent ellopott. Sok dalt ellopott." A 84 éves zenész és producer a világhírű Thriller és Bad című albumok kidolgozásánál is közreműködött.

Michael Jackson
Billie Jean
plágium
Quincy Jones

Most

22:44, Frissítve: 22:52

A Real Madrid nyerte az Euroligát

A férfi kosárlabda Euroliga 2017–2018-as kiírásának belgrádi döntőjében a Real Madrid 85–80-ra legyőzte a címvédő Fenerbahcét.
20:58, Frissítve: 21:09

Magabiztos TSC győzelem

A topolyai TSC hazai pályán 3:0-ra legyőzött az užicei Sloboda csapatát a Szerb Labdarúgó Első Liga 28. fordulójában.
18:12

Újvidékre került a fődíj

Az újvidéki Sanja Mančetić nyerte az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár fődíját, egy rotációs kapával felszerelt középteljesítményű traktort az Agropanonka jóvoltából.
17:52, Frissítve: 18:01

ESPN: Szerbia nem jut be a nyolcaddöntőbe

Szerbia válogatottja nagyon jó, de nem tudnak majd bejutni a nyolcaddöntőbe a jövő hónapban kezdődő oroszországi világbajnokságon - ismerteti előzetes elemzését a szerb csapatról az ESPN.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Rendőr nőnapi virágszállal

Egy szál virággal a kezemben...

A közlekedési rendőrök Szerbia szerte azért állították le a forgalomban részt vevő hölgyeket, hogy egy-egy szál virággal kedveskedjenek nekik a nőnap alkalmából.