Ugrás a tartalomra
Michael Jackson
Pixabay

Michael Jackson Billie Jean című zeneszáma plágium?

2018-02-10
13:18
2018-02-10
13:27
Forrás
Tanjug
Az ismert zeneszerző, Quincy Jones azzal vádolta meg az elhunyt popénekest, hogy plagizálta a szerzeményeit.

A zeneszerző Michael Jackson néhány slágerénél segédkezett, és most többek között a Billie Jean című közismert zeneszám plagizálásával vádolta meg a popénekest. Azt nyilatkozta: "Nem szívesen beszélek erről a nyilvánosság előtt, de Michael sok mindent ellopott. Sok dalt ellopott." A 84 éves zenész és producer a világhírű Thriller és Bad című albumok kidolgozásánál is közreműködött.

Michael Jackson
Billie Jean
plágium
Quincy Jones

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.