Ugrás a tartalomra
Facebook/screenshot

Mini tornádó Újvidéken

2018-10-11
13:45
Forrás
Blic
Mini tornádó keletkezett az egyik újvidéki piac mögötti területen - adta hírül a Blic napilap. Szerencsére senki sem sérült meg, azonban nagy pánikot keltett.

A tornádó nem okozott nagyobb károkat, csak hatalmas szemetet és porfelhőt hagyott maga után. A hirtelen létrejött természeti jelenséget mobiltelefonra rögzítette egy szemtanú. Európában ezek a jelenségek ritkábbak és általában jóval kisebb intenzitásúak, mint Észak-Amerikában, így nem jelentnek valódi veszélyt az emberek életére és vagyonára.

Újvidék

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.