Ugrás a tartalomra
Facebook/screenshot

Mini tornádó Újvidéken

2018-10-11
13:45
Forrás
Blic
Mini tornádó keletkezett az egyik újvidéki piac mögötti területen - adta hírül a Blic napilap. Szerencsére senki sem sérült meg, azonban nagy pánikot keltett.

A tornádó nem okozott nagyobb károkat, csak hatalmas szemetet és porfelhőt hagyott maga után. A hirtelen létrejött természeti jelenséget mobiltelefonra rögzítette egy szemtanú. Európában ezek a jelenségek ritkábbak és általában jóval kisebb intenzitásúak, mint Észak-Amerikában, így nem jelentnek valódi veszélyt az emberek életére és vagyonára.

Újvidék

Most

09:44, Frissítve: 09:50

Sűrű köd nehezíti a közlekedést

Jeges utakra és ködre lehet számítani a szerbiai utakon, főként Vajdaságban és Belgrád környékén. A Szerb Autó-Motoros Szövetség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket.
08:50

Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa

Kozák Danutát választották ismét az év legjobb magyar női gyorsasági kajakosának. Kopasz Bálint pedig az év férfi kajakosa lett - hirdette ki a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
08:46

Lemondott a belga miniszterelnök

Charles Michel belga miniszterelnök kedd este bejelentette lemondását. A belga kormány kisebbségbe szorult, mert a flamand nacionalista párt kilépett a koalícióból az ENSZ migrációs csomagja miatt.

Népszerű