Ugrás a tartalomra
Mentők a helyszínen
Tanjug/AP Photo/Mario Chironi

Motorbalesetet szenvedett George Clooney

2018-07-10
22:54
Forrás
hirado.hu
A színészt kórházba kellett szállítani, miután motorján elütötte egy személygépkocsi. Állítólag nem szenvedett súlyos sérüléseket.

A híresség Szardínia egyik autóútján szenvedett balesetet, a hírek szerint figyelmetlenségből sodorta el az autós, amikor egy hotel előtt váratlanul megfordult és irányt váltott. A sztárt a legközelebbi kórházba szállították medencezúzódás, kar- és lábsérülései miatt, melyek vélhetően nem komolyak.

A Clooney házaspár és ikreik az egész nyarat Szardínián töltik, George állítólag itt forgatja új sorozatát, a saját gyártású 22-es csapdáját.

George Clooney
motor
baleset
George Clooney

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.