Ugrás a tartalomra
Mentők a helyszínen
Tanjug/AP Photo/Mario Chironi

Motorbalesetet szenvedett George Clooney

2018-07-10
22:54
Forrás
hirado.hu
A színészt kórházba kellett szállítani, miután motorján elütötte egy személygépkocsi. Állítólag nem szenvedett súlyos sérüléseket.

A híresség Szardínia egyik autóútján szenvedett balesetet, a hírek szerint figyelmetlenségből sodorta el az autós, amikor egy hotel előtt váratlanul megfordult és irányt váltott. A sztárt a legközelebbi kórházba szállították medencezúzódás, kar- és lábsérülései miatt, melyek vélhetően nem komolyak.

A Clooney házaspár és ikreik az egész nyarat Szardínián töltik, George állítólag itt forgatja új sorozatát, a saját gyártású 22-es csapdáját.

George Clooney
motor
baleset
George Clooney

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.