Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Nevena Božović: Felkészültem az elődöntőre

2019-05-10
10:05
2019-05-10
10:14
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiát képviselő Nevena Božović felkészülten várja a május 14-én esedékes első elődöntőt a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Tel-Avivban.

A helyszíni tudósítónknak azt is elmondta, hogy igencsak kedveli a magyarországi versenyzőt, Pápai Jocit, akinek már dúdolni is tudja a dalát. Nevena azt is elárulta, hogy a szoros napirendje ellenére több mindent megtekinthetett Izraelben. Az énekesnő már nem először jár az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán: legutóbb 2013-ban Malmöben lépett fel a Moje 3 együttes tagjaként, azt megelőzően a 2007-es Junior Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Szerbiát a nagyközönség előtt. A teljes interjút kedden az Eurovíziós Percek műsorunkban hallhatják majd magyar szinkronnal 15 órától az FM 91.5 Pannon Rádióban!

Nevena Božović
Eurovízió 2019
Eurovíziós Percek

Most

14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.