Ugrás a tartalomra
Börtöncella, illusztráció
Tanjug/N.Milošević, illusztráció

Névrokona miatt ült rács mögött

2018-03-11
21:19
2018-03-11
21:25
Forrás
Tanjug
Az olasz rendőrség a szerb Ivan Božovićot tartóztatta le az ugyanazon a napon született horvát névrokona helyett, akit drogkereskedelem miatt köröztek.

A férfit hat és fél év börtönbüntetésre ítélték, amiből 17 hónapot le is töltött, mielőtt bebizonyosodott, hogy nem a keresett emberről van szó. Ezért Olaszország 130 ezer euro kártérítést fizet a tévesen bebörtönzöttnek, adta hírül a Net.hr.

Olaszország
drogkereskedelem
börtön
szerb
horvát

Most

11:56, Frissítve: 12:47

Legyél te is hős!

Az elsősegély világnapja alkalmából “Legyél te is hős!” címmel a Magyarkanizsai Egészségház bemutatót tartott a városháza előtti parkban. Az akción 48 középiskolás diák vett részt.
10:48, Frissítve: 11:50

Reneszánszát éli a fotózás Törökbecsén

Parkban pihenő nyugdíjasok, fürdőző gyerek, fagyizó édesanya és csemetéje, nyári délutáni szundikálás. Néhány pillanatkép a Törökbecseiek arca című fotókiállításról a Művelődési Ház képtárában.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
Holdfogyatkozás fázisai

Egyedülálló holdfogyatkozás pénteken este

Az évszázad leghosszabb, 103 perces teljes holdfogyatkozása lesz pénteken, a Mars pedig 15 éve nem volt ilyen közel a Földhöz, mint ezekben a napokban. Európából is megfigyelhető lesz.