Ugrás a tartalomra
Illusztráció/Pannon RTV

Olcsóbb a szex, ha oltakozol

2021.11.12
11:58
Forrás
Pannon RTV
Ausztria sajátos módját választotta az oltási hajlandóság növelésére: a férfiak számára egy bécsi bordélyba adnak kupont.

Aki felveszi a koronavírus elleni vakcinát 40 eurós utalványt kap. A feltétel, hogy az oltakozó 18 évnél idősebb legyen és a bordélyban felállított oltóponton immunizálják. A tulajdonos szerint ezzel a lépéssel a kormánynak szeretnének segítséget nyújtani. Már az első napon 149 ember oltatta be magát – vélhetően valamennyien férfiak –, és nem meglepő módon mindenki elfogadta a kupont. A járvány alatt a bordély a vendégkörének 30-40 százalékát vesztette el. A tulajdonosok most azt mondják, hogy döntésükkel mindenki jól jár, hiszen több lesz így a beoltott ember, és ez jótékony hatással lehet a vállalkozásukra is.

védőoltás
Ausztria

Most

22:03, Frissítve: 22:08

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.
19:20, Frissítve: 20:54

Kellene a hó a földekre

Hiányzik a hó a földekről. Január elején rekordokat döntött a szokatlanul enyhe időjárás. Ennek csak a gazdák nem örülnek, hiszen a hideg hiányában egyre több az áttelelő kórokozó, melyek a tavasz kezdetével azonnal károsítani kezdenek.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.