Ugrás a tartalomra
Gyémánt
Pixabay

Óriásgyémántot találtak Afrikában

2018-01-17
15:52
2018-01-17
16:04
Forrás
hirado.hu
A Dél-afrikai Lesteng bányában találtak rá a világ ötödik legnagyobb gyémántjára. Az ékkő 910 karátos, színtelen és kiváló minőségű.

A Gem Diamonds hétfőn jelentette be, hogy a tulajdonukban álló bányában találtak rá a gyémántra, aminek hatására 15 százalékkal emelkedett a cég részvényinek értéke. Richard Knights gyémántszakértő elmondta, hogy a gyémántkő értéke 40 millió dollár körül is mozoghat.

óriás
gyémánt
Afrika
bánya

Most

18:47, Frissítve: 20:08

Nők tárlata Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Dobó Tihamér Képtárban megnyílt a Nők tárlata elnevezésű képzőművészeti és kézimunka-kiállítás, amelyen majdnem száz nő alkotását tekinthetik meg az érdeklődők.
17:06, Frissítve: 17:36

Községi szavalóverseny Zentán

Községi szavalóversenyt tartottak ma délelőtt Zentán. Az általános iskolák felsős diákjai versenyeztek a legjobbnak járó diplomáért és a továbbjutásért.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.