Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Sehova se tartó repülőjárat indult Budapesten

2020-10-26
08:37
2020-10-26
09:40
Forrás
Euronews
Az utasszállító gép egyszerűen csak körbeviszi a repülésre vágyó turistákat Magyarország felett.

A rendhagyó utat a koronavírus-járvány miatt indították, hogy az utazás élményére áhító turisták igényeit kielégítsék. Az első repülésen 500-an vehettek részt. Az egyórás sétarepülés alatt felállhattak, fotózhattak, néhányan a pilótafülkébe is beleshettek. A semmibe vezető repülőút megálmodói eredetileg csak egy járatot terveztek, de a nagy érdeklődésre való tekintettel várhatóan további túrák is lesznek. Ausztráliában és Ázsiában egyébként már indítottak korábban hasonló sétarepüléseket, de Európában a magyarok voltak az elsők.

repülőjárat
Budapest

Most

20:33, Frissítve: 22:01

Hamilton nyert, Grosjean rémes balesetet szenvedett

Az immár hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte ma a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, amelynek rajtja után a francia Romain Grosjean ijesztő balesetet szenvedett, de kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket.
19:27, Frissítve: 19:57

A Partizan legyőzte a TSC-t

4:0-s vereséget szenvedett a topolyai TSC Zentán a Partizantól a szerb labdarúgó Szuperliga 16. fordulójában.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.