Ugrás a tartalomra
Djokovic meghajol Kerber előtt
Tanjug via AP/Thomas Lovelock/Pool Photo

Szabad egy táncra?

2018-07-16
21:45
2018-07-17
01:50
Forrás
Tanjug/AP
A wimbledoni tenisztorna díszvacsoráján Novak Đoković, a férfi egyéni verseny negyedszeri győztese táncra kérte fel az új női bajnokot, a német Angelique Kerbert.

A wimbledoni tenisztorna bajnokait díszvacsorán látták vendégül Londonban. Az ünnepségen Novak Đoković, a férfi egyéni negyedszeri győztese táncot lejtett az új női bajnokkal, a német Angelique Kerberrel, amit az AP fotósa, Thomas Lovelock örökített meg.

Wimbledon
tenisztotorna
London
Novak Đoković
Angelique Kerber

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.