Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Szemet gyönyörködtető örökség Óbecsén

2020-06-26
21:35
Forrás
Pannon RTV
Rendezvények, konferenciák, esküvők, majálisok, újévvárások és kirándulások kedvelt helyszíne az Óbecse közelében levő Fantast kastélyszálloda.

A Hercegovinából származó, és az egyik legmódosabb és legismertebb vajdasági családdá lett Dunđerskiak három évszázad alatt óriási vagyonra tettek szert. Kastélyuk volt Kölpényben, Dunacsében, Istvánvölgyben és Törökbecsén is, de mind közül a legpompásabb az Óbecse közelében lévő, jelenleg Fantast néven működő kastélyszálloda. Ismerjék meg a történetét!

Fantast kastély
Óbecse

Most

12:30

Ingyenes online gazdafórumon vehetnek részt a termelők

Több héten át tartó gazdafórumot indít a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a zentai Pro Scientia Naturae Alapítvány. Az előadások online kísérhetők a VASZ honlapján, a regisztráció és a virtuális részvétel ingyenes a termelők számára.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.