Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Sebastian Scheiner

A szerbiai nézők Pápai Jocinak adták a legtöbb pontot az első elődöntőben

2019-05-22
14:53
2019-05-22
15:22
Forrás
Pannon RTV
A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében Szerbia nézői Pápai Jocinak adták a legtöbb pontot, ám ezúttal ez kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz.

Vasárnap hajnalban tették közzé a hivatalos pontszámokat az elődöntőkre és döntőkre, országonkénti lebontásban. Az Eurovisionworld oldalán közzétett adatoknál megfigyelhető, hogy a szerbiai nézők, beleértve Vajdaságot is, a maximális, 12 pontot adták Magyarországnak. Ezen kívül még a francia szakmai zsűri által adott 10 pont volt a legjelentősebb.

A szerb versenyzőre, Nevena Božovićra a szlovén és a montenegrói közönség adta a legtöbb szavazatot, illetve a lengyel zsűri 10 pontot adott a színpadi teljesítményére. Magyarországról a szerb énekesnő a közönségtől 2, a zsűritől 7 pontot kapott.

Pápai Joci ezúton is megköszöni a Pannon RTV és az Eurovíziós Percek követőinek, hogy mellette voltak.

Pápai Joci
elődöntő
Eurovíziós Dalfesztivál
szerbiai

Most

07:30, Frissítve: 07:38

Itt az afrikai meleg

Rendkívül magas hőmérsékletre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Egyes helyeken ma a csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 fokot is. Erős UV-sugárzás lesz napközben.
21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.