Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Sebastian Scheiner

A szerbiai nézők Pápai Jocinak adták a legtöbb pontot az első elődöntőben

2019-05-22
14:53
2019-05-22
15:22
Forrás
Pannon RTV
A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében Szerbia nézői Pápai Jocinak adták a legtöbb pontot, ám ezúttal ez kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz.

Vasárnap hajnalban tették közzé a hivatalos pontszámokat az elődöntőkre és döntőkre, országonkénti lebontásban. Az Eurovisionworld oldalán közzétett adatoknál megfigyelhető, hogy a szerbiai nézők, beleértve Vajdaságot is, a maximális, 12 pontot adták Magyarországnak. Ezen kívül még a francia szakmai zsűri által adott 10 pont volt a legjelentősebb.

A szerb versenyzőre, Nevena Božovićra a szlovén és a montenegrói közönség adta a legtöbb szavazatot, illetve a lengyel zsűri 10 pontot adott a színpadi teljesítményére. Magyarországról a szerb énekesnő a közönségtől 2, a zsűritől 7 pontot kapott.

Pápai Joci ezúton is megköszöni a Pannon RTV és az Eurovíziós Percek követőinek, hogy mellette voltak.

Pápai Joci
elődöntő
Eurovíziós Dalfesztivál
szerbiai

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.