Ugrás a tartalomra
Pixabay/pkozmin

Tévedésből Düsseldorf helyett Edinburghban landolt a British Airways gépe

2019-03-25
21:23
Forrás
BBC
A németországi Düsseldorf helyett a skóciai Edinburghban szállt le a British Airways londoni járata, miután a repülésirányítás a felszállás előtt hibás repülési tervet adott a pilótáinak.

A fedélzeten tartózkodó utasok megdöbbentek, amikor a leszállás a szokásosnál jóval előbb kezdetét vette, és a gép pilótája is közölte velük, hogy megérkeztek Skócia fővárosába. Az összes utas ekkor jelezte a személyzetnek, hogy Düsseldorfba utaznának és a pilóta is rájött, hogy valami gond van a repüléstervvel. A gép közel két és fél órát vesztegelt az Edinburgh-i repülőtér kifutópályáján, mielőtt folytathatta az útját eredeti úti célja felé. A brit légitársaság elnézést kért az utasoktól és az ügy kivizsgálását ígérte.

repülő

Most

22:43, Frissítve: 22:48

Ezüstérmes a kardozó Szatmári András

A budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtöki fináléjában a dél-koreai Oh Szang Uk 15-12-re győzött, ezzel övé lett az aranyérem.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.