Ugrás a tartalomra
Pixabay/pkozmin

Tévedésből Düsseldorf helyett Edinburghban landolt a British Airways gépe

2019-03-25
21:23
Forrás
BBC
A németországi Düsseldorf helyett a skóciai Edinburghban szállt le a British Airways londoni járata, miután a repülésirányítás a felszállás előtt hibás repülési tervet adott a pilótáinak.

A fedélzeten tartózkodó utasok megdöbbentek, amikor a leszállás a szokásosnál jóval előbb kezdetét vette, és a gép pilótája is közölte velük, hogy megérkeztek Skócia fővárosába. Az összes utas ekkor jelezte a személyzetnek, hogy Düsseldorfba utaznának és a pilóta is rájött, hogy valami gond van a repüléstervvel. A gép közel két és fél órát vesztegelt az Edinburgh-i repülőtér kifutópályáján, mielőtt folytathatta az útját eredeti úti célja felé. A brit légitársaság elnézést kért az utasoktól és az ügy kivizsgálását ígérte.

repülő

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.