Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP

Több tonnányi csokoládé borította be a lengyel autópályát

2018-05-09
19:22
2018-05-09
20:43
Forrás
MTI
Szerda reggel felborult egy teherautó a lengyel fővárost, Varsót a német határral összekötő autópályán, és több tonna folyékony csoki terült szét az úttest mind a hat sávján.

A reggeli órákban még nem volt nagy a forgalom, de az úttestre szilárdult csokoládé miatt több órára le kellett állítani a közlekedést. A csokoládé felolvasztásához rengeteg forró vizet használtak a tűzoltók. A teherautó vezetőjének eltört a karja, de más nem sérült meg a csokicunamiban.

csokoládé
Lengyelország

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:32, Frissítve: 11:43

Megtartja nyári táborait a Rákóczi Szövetség

Az elmúlt két hónapban több mint egy tucat nagy rendezvényt kellett lemondaniuk, ugyanakkor a nyárra 15 tábort terveznek, zömét Sátoraljaújhelyen – nyilatkozta a szövetség elnöke a Kossuth Rádióban.
08:28, Frissítve: 11:44

Csaknem 5,6 millió fertőzött

A világban eddig csaknem 5 millió 600 ezren fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 348 ezer.
21:47, Frissítve: 07:58

Előttünk a jégvédelmi szezon

A Közügyekben Bognár Pásztor Hajnalka, a Városi Tanács mezőgazdasági ügyekkel megbízott tanácsosa elmondta, Szabadkán a tavalyról megmaradt jégvédelmi rakéták mellé idén újabb ötvenet vásároltak.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.