Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újdonság a Twitternél! - Növelték a karakterszámot

2017-11-08
08:35
Forrás
Beta, 021.rs
Hosszabb üzeneteket engedélyeznek a felhasználóknak.

Hosszabb üzeneteket írhatunk mostantól a Twitteren, 140-ről 280-ra növelték ugyanis a beírható karakterek számát. Szeptemberben először csak egyes felhasználók élhettek ezzel a lehetőséggel, most pedig bejelentették, mindenki számára biztosítják a 280 karaktert. Kivételt képez a kínai, a japán és a koreai nyelv, mert ezek kisebb karakterszámot igényelnek. Az elemzések azonban azt mutatják, az emberek olyannyira hozzászoktak a rövidebb üzenetekhez, hogy azok közül, akik írhattak hosszabb twitteket, csupán öt százalék élt a lehetőséggel.

Twitter
karakterszám

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
MondoCON jelmez

Így nézett ki a téli MondoCON a Hungexpón

Első ízben rendezték meg a Star Wars jelmezversenyt, amelyet a filmbeli karakterek bőrébe bújó cosplayerek számára rendeztek. A zsűriben volt a Szerbiából érkezett Isidora Vlasak "Ferasha" is.