Ugrás a tartalomra
Facebook

Vadiúj klippel rukkolt elő a vajdasági Phrenia zenekar - itt meg is nézhetitek

2020-01-27
10:50
2020-01-27
10:57
A vajdasági Phrenia zenekar lendületes 2020-as évet tervez, ezért a koncertezés és a turnézás mellett egy új lemez is készülőben van.

A munkálatok már tavaly megkezdődtek, erről érkezik előhírnökként a “You Belong Here” című daluk, mely egy vadiúj klippet is kapott. A “You Belong Here” egy lendületes kezdéssel indító dal, ami a metálos hangzás mellett – a tőlük megszokott - elektronikus elemeket hozza magával, nem csak a billentyűk, hanem a dob terén is. A Phrenia ezúttal is kísérletezett azzal, hogy mennyire tudja összemosni a felismerhető barátságos éneket a masszív scream részekkel, de végül is, ettől Phrenia a Phrenia. A tagok a következőképpen vélekednek a dal mondanivalójáról: “Talán sokaknak ismerős az az érzés, amikor nem teljesen tudtak önmaguk lenni, úgy érezték idegenek, elnyomottak ebben a világban. Túl könnyű ilyenkor feladni, pedig sokszor néhány jó szó és megértés csak az, amire szükségünk van ahhoz, hogy leszakítsuk magunkról a láncokat. Ezt a kitörni vágyó érzést próbáltuk visszaadni a “You Belong Here”-ben”.

zenekar
klipp
Phrenia

Most

21:29

Elhunyt Miroljub Trošić

A szerb színész 72 éves volt. A Selo gori, a baba se češlja című sorozatban játszott szerepével szerbiai nézők millióinak a szívébe lopta be magát. A sorozatban tíz évig szerepelt.

Népszerű

Helyszín

Holttestet találtak Óbecsén

Egy férfi holttestét találták meg ma reggel az óbecsei katolikus temető bejáratánál - írja a vajdasági közmédia.