Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A viszkis rabló a Pannon Rádióban!

2018-06-11
11:15
2018-06-11
16:42
Forrás
Pannon RTV
A híres-hírhedt egykori bűnöző, mára keramikusmester Ambrus Attila nyilatkozott az FM 91.5-nek legújabb könyve kapcsán!

Ki ne ismerné a Viszkist, aki a 90-es években a bankrablásairól, pontosabban az ezeket megelőző szertartásairól elhíresült egykori rablót? Ambrus Attila az erdélyi Csíkszentlélek településen született, később jégkorongozó lett Budapesten. Rossz útra 1993-ban tért, legtöbbször elmaszkírozott arccal és álruhában rabolt, összesen 30 alkalommal. Bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat rámolt ki. 2002-ben ítélték el 17 év szabadságvesztésre, de jó magaviselete miatt tíz évvel később feltételesen szabadlábra helyezték.

Megjelent Berki Krisztiánnal közösen írt könyve az ázsiai útjukról. Az ott átélt élményeket, borzalmakat és felfedezéseket osztotta meg riporterünkkel Szegeden, akinek azt is elmondta: sok minden átértékelődött benne a túra után Magyarország kapcsán.

Az sok tekintetben őszinte és exkluzív interjút kedden sugározzuk a Pannon Presszóban, az FM 91.5-ön! Érdemes lesz velünk tartani, hiszen a Viszkis a szóban forgó könyvének egy példányát dedikálva kínálta fel egyik szerencsés hallgatónknak.

Viszkis
rabló

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.