Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A viszkis rabló a Pannon Rádióban!

2018-06-11
11:15
2018-06-11
16:42
Forrás
Pannon RTV
A híres-hírhedt egykori bűnöző, mára keramikusmester Ambrus Attila nyilatkozott az FM 91.5-nek legújabb könyve kapcsán!

Ki ne ismerné a Viszkist, aki a 90-es években a bankrablásairól, pontosabban az ezeket megelőző szertartásairól elhíresült egykori rablót? Ambrus Attila az erdélyi Csíkszentlélek településen született, később jégkorongozó lett Budapesten. Rossz útra 1993-ban tért, legtöbbször elmaszkírozott arccal és álruhában rabolt, összesen 30 alkalommal. Bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat rámolt ki. 2002-ben ítélték el 17 év szabadságvesztésre, de jó magaviselete miatt tíz évvel később feltételesen szabadlábra helyezték.

Megjelent Berki Krisztiánnal közösen írt könyve az ázsiai útjukról. Az ott átélt élményeket, borzalmakat és felfedezéseket osztotta meg riporterünkkel Szegeden, akinek azt is elmondta: sok minden átértékelődött benne a túra után Magyarország kapcsán.

Az sok tekintetben őszinte és exkluzív interjút kedden sugározzuk a Pannon Presszóban, az FM 91.5-ön! Érdemes lesz velünk tartani, hiszen a Viszkis a szóban forgó könyvének egy példányát dedikálva kínálta fel egyik szerencsés hallgatónknak.

Viszkis
rabló

Most

18:50

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

Népszerű