Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A viszkis rabló a Pannon Rádióban!

2018-06-11
11:15
2018-06-11
16:42
Forrás
Pannon RTV
A híres-hírhedt egykori bűnöző, mára keramikusmester Ambrus Attila nyilatkozott az FM 91.5-nek legújabb könyve kapcsán!

Ki ne ismerné a Viszkist, aki a 90-es években a bankrablásairól, pontosabban az ezeket megelőző szertartásairól elhíresült egykori rablót? Ambrus Attila az erdélyi Csíkszentlélek településen született, később jégkorongozó lett Budapesten. Rossz útra 1993-ban tért, legtöbbször elmaszkírozott arccal és álruhában rabolt, összesen 30 alkalommal. Bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat rámolt ki. 2002-ben ítélték el 17 év szabadságvesztésre, de jó magaviselete miatt tíz évvel később feltételesen szabadlábra helyezték.

Megjelent Berki Krisztiánnal közösen írt könyve az ázsiai útjukról. Az ott átélt élményeket, borzalmakat és felfedezéseket osztotta meg riporterünkkel Szegeden, akinek azt is elmondta: sok minden átértékelődött benne a túra után Magyarország kapcsán.

Az sok tekintetben őszinte és exkluzív interjút kedden sugározzuk a Pannon Presszóban, az FM 91.5-ön! Érdemes lesz velünk tartani, hiszen a Viszkis a szóban forgó könyvének egy példányát dedikálva kínálta fel egyik szerencsés hallgatónknak.

Viszkis
rabló

Most

20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.
16:27, Frissítve: 19:00

Döntetlent játszott Dánia és Ausztrália

1:1-es döntetlen született a Dánia-Ausztrália összecsapáson az oroszországi labdarúgó világbajnokságon. Így a C csoportot Dánia vezeti négy ponttal, míg Ausztrália harmadik egy ponttal.

Népszerű

Királyi esküvő Belgrádban

Örök hűséget fogadott egymásnak Sándor szerb trónörökös fia, Fülöp Karađorđević és Danica, a neves szerb festőművész, Milan Marinković leánya.
tiszavirág

Virágzik a Tisza

Egy nem várt intenzitású előrajzással kedden délután a Tisza magyarkanizsai szakaszán megkezdődött a tiszavirágzás.