Ugrás a tartalomra
Pixabay/Brett_Hondow

100 millió dollár értékű kölcsönt hagyott jóvá Szerbiának a Világbank

2020-05-26
20:11
Forrás
Szerbiai RTV
Ebből a koronavírus elleni további védekezés költségeit fedezi az ország.

Egyebek mellett a Szerbiába repülővel és a közúti határátkelőn érkező személyek gyors tesztelésére is felhasználható lesz, de két új regionális laboratóriumot is építenek majd, az újvidéki székhelyű Vajdasági Klinikai Központban és a Kragujevaci Klinikai Központban. Emellett további védőeszközök beszerzésére is felhasználható a jóváhagyott pénzösszeg. 

kölcsön
Szerbia
Világbank

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.