Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

104 éves a Vajdasági Gazdasági Kamara

2023.02.01
14:46
2023.02.01
16:31
Forrás
Pannon RTV
Ennek alkalmából kiosztották a 2022-es év díjait és elismeréseit a legsikeresebb vállalkozóknak és gazdasági társaságoknak.

A legsikeresebb üzletembernek Kosta Mirosavljevićet választották, aki jelentős teljesítményeket ért el a mezőgazdaság, az ipar és a szolgáltatások terén is Vajdaságban. Mások mellett elismerésben részesült még a Masterplast Yu Kft. is. A munkanélküliség csökkentése terén elért eredményekre hívta fel a figyelmet az eseményen Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke.

„Így van, sikerült 7,4 százalékra csökkenteni a munkanélküliségi rátát Vajdaságban. Ez a történelmileg legalacsonyabb munkanélküliségi ráta az elmúlt 30 évben, és a következő célunk az lesz, hogy megközelítsük a második világháború óta a legalacsonyabb munkanélküliségi rátát.”

Vajdasági Gazdasági Kamara
Masterplast

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 18:02

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.