Ugrás a tartalomra
mojaprvaplata.gov.rs

17 ezer sikeres pályázó az Első fizetésem programban

2020.11.17
10:16
Forrás
021.rs
Jövő héten kezdődik az első munkaszerződések aláírása azokkal, akik részt vesznek az Első fizetésem programban.

Belgrádban jelentkeztek a legtöbben, mintegy háromezren. A programot a kormány pénzeli kilenc hónapon keresztül, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat közreműködésével. A mojaprvaplata.gov.rs portálra egyébként több mint 23 ezren regisztráltak, közülük 17 ezren sikeresen pályáztak.

Első fizetésem
Első fizetésem program
pályázat
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.