Ugrás a tartalomra
Tanjug/A Szerb kormányalelnök sajtóirodája

2020-ban kezdődik a Nagybecskerek-Belgrád autópálya építése

2019-04-02
20:58
Forrás
Szerbiai RTV
2020-ban elkezdődik a Nagybecskerek-Belgrád autópálya kiépítése - jelentette ki ma Zorana Mihajlović szerb építésügyi- és infrastrukturális miniszter.

A tervek szerint 300-350 millió euróból 58 kilométernyi autóút épülne, a munkálatok pedig három évet vennének igénybe. Mihajlović szerint még az idei évben befejezik a vonatkozó tervdokumentációt, így jövőre elkezdődhetnek a munkálatok. Hozzátette, autópálya épülne Nagybecskerek és Újvidék között is. Ma Nagybecskerekre látogatott Goran Knežević és Vanja Udovičić miniszterek is.

Nagybecskerek
Zorana Mihajlović

Most

22:43

Enyhítések kezdődnek Angliában

A brit kormány tájékoztatása szerint fokozatosan újranyithatnak Angliában a koronavírus-járvány miatt március óta zárva tartó szabadtéri színpadok, edzőtermek, uszodák és szépségszalonok.
20:44, Frissítve: 20:53

Békés tüntetés volt Szabadkán

Egy közösségi oldalon megjelent felhívásra nagyjából száz szabadkai polgár csatlakozott a belgrádi tüntetésekhez csütörtökön este az észak-bácskai városban.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.