Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

59681 dinár volt a márciusi nettó átlagbér Szerbiában

2020-05-25
13:51
Forrás
Szerbiai RTV
A Köztársasági Statisztikai Intézet tájékoztatása szerint a márciusi átlagbér reálisan 8,6 százalékkal magasabb mint a tavalyi év ugyanezen időszakában.

A keresetek helyzeti középértéke 44.818 dinárt tett ki márciusban, ez azt jelenti, hogy a munkavállalók 50 százalékának keresete nem haladta meg ezt az összeget. Az intézet adataiból az is kiderül, hogy az év első három hónapjában a nettó bérek reálisan 8,3 százalékkal nőttek Szerbiában.

átlagbér
Szerbia

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.