Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

6,5%-kal növekedett januárban a GDP

2020.02.28
14:48
2020.02.28
17:39
Forrás
Pannon RTV
6,5 százalékos növekedést mutatott a bruttó hazai termék januárban - jelentette ki Aleksandar Vučić.

A felújított Gornji Milanovac-i iskolában tett látogatása során a szerb elnök kiemelte, Szerbiának még sok kihívással kell szembenéznie, de az állam csak a polgárok támogatásával képes ellenállni a nyomásnak. Vučić bejelentette, egy gyorsforgalmi út épül majd, amely összeköti Gornji Milanovac központját a Miloš fejedelem autópályával. Takovóban és Rudnikban, valamint Pranjaniban és más településeken pedig fejlesztések várhatóak.

Tanjug/Dragan Kujundzic

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Ha folytatjuk a munkát, szorgalmasan dolgozunk, az önök támogatásával, komolyan és felelősen, akkor lesz jelentős bér- és nyugdíjemelés is ebben az évben, emellett pedig ezek az összegek emelkedni fognak évről évre, az életszínvonal magasabb lesz, és elkezdődik a fiatalok visszacsábítása külföldről, nem pedig csak megakadályozni azt, hogy többen elmenjenek külföldre.”

GDP
GDP-növekedés
Gornji Milanovac
béremelés
nyugdíjemelés
Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.