Ugrás a tartalomra

Adatbázis a szerbiai politikusok vagyonáról

2016-12-19
17:57
Adatbázis készül Szerbiában a politikusok vagyonáról
Adatbázis készül Szerbiában a politikusok vagyonáról. A kimutatás eredménye egy szervezett bűnözés és korrupció kutatásával foglalkozó hálózat, a KRIK oldalán olvasható. Egyelőre négy miniszter anyagi helyzetéről közöltek információkat. Kiderült, Dušan Vujović pénzügyminiszter igencsak jól áll: van két háza az Egyesült Államokban, három lakása Belgrádban, és egy a montenegrói tengerparton, Budván. Összesen mintegy ezer négyzetméternyi ingatlan tulajdonosa, ezek értéke pedig megközelíti a 3 millió eurót. Az egyik washingtoni ház például 8 szobás, és 4 fürdője is van. Aleksandar Antić bányászati és energetikai miniszter azonban nem dicsekedhet nagy vagyonnal a bemutatott információk szerint: csak egy kétszobás lakása van meg egy kis szőlőse. Rajtuk kívül Vladan Vukosavljević művelődési és tájékoztatási és Zoran Đorđević védelmi miniszter anyagi helyzetéről is tájékozódhatunk az oldalon. A lista várhatóan bővül a közeljövőben. (021.rs, krik.rs)
vagyon
politikus

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.