Ugrás a tartalomra
Medoprodukt
Vajdasági RTV

Ammóniaszivárgás miatt leállították a gyártást a Medoproduktban

2018-10-19
15:02
2018-10-19
21:08
Forrás
Szerbiai RTV
A hűtőrendszer meghibásodása okozott kétszer is szivárgást a tavankúti üzemben. Az önkormányzati kommunális felügyelőség azt állítja, hogy a lakosság semmilyen formában sincs veszélyben.

Munkások sem sérültek meg, de a gyártást mindaddig leállították, amíg nem javítják meg a rendszert és hozzák helyre a meghibásodást - közölték a felügyelőségnél.

A Szabadka melletti Tavankúton a lakosok az elmúlt napokban elviselhetetlen bűzre panaszkodtak - írja a Szerbiai RTV. A Medoproduktnál eddig nem nyilatkoztak, egyébként pedig fagyasztott zöldségek forgalmazásával foglalkoznak.

Medoprodukt
Tavankút
ammóniaszivárgás

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.