Ugrás a tartalomra
Medoprodukt
Vajdasági RTV

Ammóniaszivárgás miatt leállították a gyártást a Medoproduktban

2018-10-19
15:02
2018-10-19
21:08
Forrás
Szerbiai RTV
A hűtőrendszer meghibásodása okozott kétszer is szivárgást a tavankúti üzemben. Az önkormányzati kommunális felügyelőség azt állítja, hogy a lakosság semmilyen formában sincs veszélyben.

Munkások sem sérültek meg, de a gyártást mindaddig leállították, amíg nem javítják meg a rendszert és hozzák helyre a meghibásodást - közölték a felügyelőségnél.

A Szabadka melletti Tavankúton a lakosok az elmúlt napokban elviselhetetlen bűzre panaszkodtak - írja a Szerbiai RTV. A Medoproduktnál eddig nem nyilatkoztak, egyébként pedig fagyasztott zöldségek forgalmazásával foglalkoznak.

Medoprodukt
Tavankút
ammóniaszivárgás

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.