Ugrás a tartalomra
Medoprodukt
Vajdasági RTV

Ammóniaszivárgás miatt leállították a gyártást a Medoproduktban

2018-10-19
15:02
2018-10-19
21:08
Forrás
Szerbiai RTV
A hűtőrendszer meghibásodása okozott kétszer is szivárgást a tavankúti üzemben. Az önkormányzati kommunális felügyelőség azt állítja, hogy a lakosság semmilyen formában sincs veszélyben.

Munkások sem sérültek meg, de a gyártást mindaddig leállították, amíg nem javítják meg a rendszert és hozzák helyre a meghibásodást - közölték a felügyelőségnél.

A Szabadka melletti Tavankúton a lakosok az elmúlt napokban elviselhetetlen bűzre panaszkodtak - írja a Szerbiai RTV. A Medoproduktnál eddig nem nyilatkoztak, egyébként pedig fagyasztott zöldségek forgalmazásával foglalkoznak.

Medoprodukt
Tavankút
ammóniaszivárgás

Most

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.