Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Tanjug/Jaroslav Pap

Antić: Az Energiaközösség jóváhagyta a Török Áramlat szerbiai szakaszának kiépítését

2019-02-08
21:50
2019-02-08
22:02
Forrás
VajdaságMA
Az Energiaközösség jóváhagyta a Török Áramlat gázvezeték szerbiai szakaszának kiépítését, közölte Aleksandar Antić energetikai miniszter. A munkálatok áprilisban kezdődnek.

Az Energiaközösség jóváhagyta a Török Áramlat gázvezeték szerbiai szakaszának kiépítését, közölte Aleksandar Antić energetikai miniszter - írja a Vajdaság Ma. A hírportál információi szerint a munkálatok áprilisban kezdődnek.

A gázvezeték 403 kilométer hosszan szeli át az országot, Zaječarnál lép be Szerbiába és Horgosnál hagyja el. Becslések szerint az építkezés 1,4 milliárd euróba kerül.

Energiaközösség
Török Áramlat
szerbiai
Aleksandar Antic
gáz

Most

08:46, Frissítve: 08:52

Mit hoz a tavasz?

A meteorológusok szerint Európában átlagon felüli hőmérsékletre számíthatunk, de lesznek szélsőséges, viharos időszakok is.
08:34, Frissítve: 08:41

Idegenforgalmi Vásár Belgrádban

Egyiptom a díszvendége a ma nyíló, 42. alkalommal megrendezett belgrádi Idegenforgalmi Vásárnak, amelyen mintegy 700 kiállító vesz részt több mint 40 országból.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.