Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Átadták a Siker kapuja elismeréseket

2021.06.10
14:32
2021.06.10
17:38
Forrás
Pannon RTV
29. alkalommal osztotta ki a Vajdasági Gazdasági Kamara a Siker kapuja elismeréseket.
Pannon RTV

A díjat minden évben a legjobb vendéglátói és idegenforgalmi szolgáltatásokat biztosítóknak adják át, valamint azoknak, akik a legmegfelelőbb módon képviselik Vajdaság multietnikus közösségét és hozzájárulnak a tartomány turisztikai érteinek formálásához.

Pannon RTV

Idén öt ilyen jellegű elismerést osztottak ki, köztük a Vajdaság Erdei Közvállalathoz tartozó Kátyi erdőben található Négy szarvas nevű vadászháznak is.

Pannon RTV

Kókai Roland, igazgató, Vajdaság Erdei Közvállalat: „Itt apróvadakat lehet vadászni, van fácánvadászat, nyúlvadászat és őzvadászat. Ez egy kisebb vadászterület, közel van Újvidékhez, azért kézenfekvő. Emellett a nagyobb vadászterületek, mint a monostori vadászterület, vagy a Delibláti-homokpuszta, ott nagyvadakra is tudunk vadászni, vagy a pannóniai vadászterület, ami Újvidékhez a legközelebb van. Vajdaság erdeiben történik igazából a vadászat 80 százaléka.”

Vajdaság Erdei Közvállalat
Kokai Roland
Vajdasági Gazdasági Kamara

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:01, Frissítve: 21:29

Vajdaság Tóthfaluba költözött egy napra

Vásári forgatag, színes, hangos és vidám programok több helyszínen. Minden korosztály talál magának valami nagyon érdekeset. Felavatták a Mini Délvidék Parkot. Az esemény a nemzeti összetartozás évének vajdasági zárórendezvénye.

Népszerű