Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Az állattenyésztés támogatása

2022.12.02
15:31
Forrás
Közlemény
70 millió dinárt különített el a tartományi titkárság az állattenyésztés támogatására.

Továbbá szerződéseket írtak alá azokkal a kedvezményezettekkel, akik 2022-ben kapták meg a támogatást. Erre a célra 50 millió dinárt különítettek el, és 217 kérelmet hagytak jóvá. 46 millió dinárt különítettek el továbbá 90 állattenyésztő szervezet, 12 regionális tenyésztő állomás, valamint az újvidéki mezőgazdasági kar állattenyésztési szaka számára.

állattenyésztés
állattenyésztő

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.
11:31, Frissítve: 11:44

Egyre súlyosabb a helyzet Ukrajnában

Elérték céljukat az ukrán hadiipari és energetikai létesítmények ellen intézett rakétacsapások, az orosz erők pedig előrenyomultak az elmúlt nap folyamán Donyeck térségében és Zaporizzsja irányában - állítja az orosz fél.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.