Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Timar Zsolt

Az illegális dunai halászat ellen tiltakozik az Egyesült Szerbiai Halászok szervezete

2019-10-06
07:20
2019-10-06
08:12
Forrás
021.rs
Nyílt levelükben azt  írják, szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a Duna bezdáni, apatini és gombosi szakaszánál hatalmas méreteket ölt az engedély nélküli halászás.

Az eddig ismeretlen tettesek csónakból, mesterséges csalival horgásszák ki a halakat, és nem veszik figyelembe az előírásokat, ugyanis súlytól és fajtától függetlenül elviszik a zsákmányt. A szervezet szerint a halakkal kereskednek az elkövetők, helyi éttermeknek, csárdáknak adják el. Az Egyesült Szerbiai Halászok szervezete reményének adott hangot, hogy az illetékes szervek megteszik a szükséges lépéseket, és véget vetnek a hallopásnak a Duna említett szakaszán.

Duna
bezdán
Apatin
Gombos
halász
engedély

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.