Ugrás a tartalomra

Az udvarnoki gáztározó készen áll a télre

2016-10-04
08:21
A fűtési idényre biztosított az ellátás – közölte a Gasprom orosz vállalat, miután Igazgató Bizottságának elnöke megbeszélést folytatott a Szerbiai Gázszolgáltató vezérigazgatójával, Dušan Bajatovićtyal
A fűtési idényre biztosított az ellátás – közölte a Gasprom orosz vállalat, miután Igazgató Bizottságának elnöke megbeszélést folytatott a Szerbiai Gázszolgáltató vezérigazgatójával, Dušan Bajatovićtyal. Az udvarnoki gáztározó kapacitása 450 millió köbméter, napi 5 millió köbmétert tud biztosítani.  Télen háromszor annyi gáz fogy, mint egyébként. A leghidegebb időszakban az átlagos országos gázfogyasztás elérheti a napi 13-15 millió köbmétert, ennek jelentős részét behozatalból biztosítják.
gáz
tél
Udvarnok
szerbiai gázszolgáltató
fűtés
gasprom

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.