Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Huszák Krisztián

Az Utazó Magazin szerint ez a tavalyi év legjobb vajdasági étterme

2020-08-02
12:25
2020-08-02
19:30
Forrás
Pannon RTV
A magyarországi magazin 22. alkalommal hirdette meg az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatásainak járó díjat.

A 2019-es év legjobb vajdasági étterme lett a magyarkanizsai Strand Békavár Az Utazó Magazin közönségszavazásán. A nemzeti összetartozás éve jegyében az idén a magyarországi turisztikai szolgáltatók mellett a legjobb külhoni szálláshelyeket és vendéglátó egységeket is díjazták. Vajdaságból két intézmény kapott díjat, az egyik a magyarkanizsai Békavár.

A magyarkanizsai Békavár étterem 2015 óta van a helyi Mučibabić család tulajdonában. Az elmúlt időszakban számos fejlesztést valósítottak meg annak érdekében, hogy színvonalas éttermet alakítsanak ki a Tisza-parton. Momčilo Mučibabić, tulajdonos, Strand Békevár, Magyarkanizsa: „Nagyon sok dolgot változtattunk itt az étteremben, és most pár nappal ezelőtt tudtuk meg, hogy megkaptuk ezt a nagy díjat. Ez nagyon meglepett minket és nagyon örülünk, nagyon nagy megtiszteltetés, hogy megkaptuk ezt a díjat, és megyünk tovább.”

A Strand Békavár étterem a Hello Kanizsa projekt részeként vált még ismertebbé a turisták körében. A projekt elsődleges célja a turisztikai szegmensek megismertetése a külföldi és belföldi turistákkal, emellett igyekeznek modern köntösbe öltöztetni Magyarkanizsa kínálatát. Bodnár Ivett, idegenforgalommal megbízott munkatárs, Magyarkanizsa: „Amikor a Hello Kanjiza projektünket elkezdtük, akkor önkormányzatunk egyik elsődleges célja volt, hogy a turizmusban tevékenykedőket, illetve szolgáltatóinkat egy kis marketing tevékenységgel is megerősítsük, illetve támogatni tudjuk. Azt gondolom, hogy az önkormányzatunk számára külön öröm, hogy a Békavár étterem egy ilyen kitüntetést kapott, és hogy a községünk büszkélkedhet egy ilyen elismeréssel rendelkező étteremmel.”

A magyarkanizsai Békavár a hét minden napján várja a vendégeket. Csütörtöktől vasárnapig pedig élőzenével is kedveskednek az étterembe látogatóknak, hogy még kellemesebb környezetben fogyaszthassák el a finomabbnál-finomabb ételeket.

Strand Békavár
Utazó magazin
étterem
turizmus

Most

12:30

Maszkos csirke

Eldobható arcmaszk darabkák kerültek az egyik nemzetközi gyorséttermi lánc népszerű harapnivalójába.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.