Ugrás a tartalomra

A banja koviljačai gyógyfürdő felújítása, munkahelyteremtés és a loznicai stadion építésének befejezése

2023.11.18
14:40
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Egyebek mellett ezekről beszélt a szerb elnök loznicai látogatása során.

Aleksandar Vučić a fürdő kapcsán elmondta, hogy az ott felújított szálloda mintegy 50 embernek ad munkát. Az államfő hozzátette, a kínai autóalkatrészeket gyártó Minth üzem pedig 2 ezer személynek biztosít majd munkahelyet. Vučić emellett ünnepélyes keretek között megnyitotta az újonnan épült stadiont is Loznicán. A sportlétesítmény 8 ezer férőhelyes, és az UEFA szabványok szerint épült meg, amely ezáltal az egyik legmodernebb Szerbiában. A szerb államfő kitért arra is, hogy várhatóan hétfőn egy több mint 300 millió eurós szerződést ír alá a hadiparral kapcsolatosan.

Választások 2023

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.