Ugrás a tartalomra
Csendír Viktor (Info TV)

Befejeződött a FERHA képzése Magyarkanizsán

2017.12.12
10:33
2017.12.12
17:55
Forrás
Pannon RTV
A Felnőttképzők Regionális Hálózat egy önkormányzati pályázaton nyert eszközöket az idegenforgalomban érdekeltek turisztikai képzésére. a hallgatók az idegenforgalmi marketinggel ismerkedtek.

A Felnőttképzők Regionális Hálózata (FERHA) egy önkormányzati pályázaton nyert eszközöket a múlt héten befejeződött, elsősorban vállalkozókat megcélzó pénzügyi-jogi képzésre, valamint az idegenforgalomban érdekelt magánszemélyek és civil szervezetek turisztikai képzésére. Az előadások alatt a hallgatók az idegenforgalmi marketinggel, valamint a turisztikai termék kialakításának fogalmával ismerkedtek meg.

A kispiaci tájházat működtető Adamov Juditnak vannak ugyan elképzelései, ennek ellenére úgy érzi, nagy szükség van a mostanihoz hasonló képzésekre, mert az idegenforgalommal foglakozóknak minden szinten van még mit tanulniuk. „Azt hiszem, hogy községi szinten is, nekem saját magamnak is, ahogy én a kispiaci tájházat működtetem, de azt hiszem, hogy egy komolyabb turisztikai útvonalat nagyon jó lenne kiépíteni községi szinten. Az lenne a cél, hogy minél többen részt vegyünk benne, az ide érkező turistáknak minél több mindent meg tudjunk mutatni. Egésznapos foglalkozásokat, szórakozásokat tudjunk biztosítani. Ebbe az irányba kellene nekünk haladni.”

Magyarkanizsa
FERHA
turisztika
képzés
marketing

Most

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.