Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Beszerzők Napja - nemzetközi rendezvény Újvidéken

2019-11-19
21:51
2019-11-19
22:02
A Beszerzők Napja rendezvényt idén az autóiparnak szentelték, szervezője a Vajdasági Fejlesztési Ügynökség volt.

A beszerzők szerepe nélkülözhetetlen a modern üzleti életben – mondta ma Újvidéken Ognjen Bjelić a Beszerzők Napja elnevezésű nemzetközi rendezvény megnyitóján. A tartományi régiófejlesztési titkár kiemelte: az elmúlt három évben a tartomány összesen több mint egymilliárd dinárt osztott ki vállalkozóknak gyártási berendezések beszerzésére, amivel új munkahelyek megteremtését is szorgalmazta. Az eredmények azt mutatják, hogy ennek köszönhetően 120 támogatottnak sikerült növelnie a termelékenységet, illetve mintegy 2000 új munkahely jött létre. 

üzlet
Beszerzők Napja
Ognjen Bjelić

Most

21:57, Frissítve: 22:03

Mi az óbecsei sárga víz titka?

Óbecsén négy artézi kút működik, sárga vizüket nagyon sokan isszák. Két kút vizét néhány hétig tilos volt fogyasztani. Egy ideje ismét iható víz folyik ezekből a kutakból.
21:37, Frissítve: 21:48

Felgyorsul-e Szerbia EU-csatlakozási folyamata?

Az új csatlakozási fejezet megnyitásáról és Szerbia EU-s csatlakozási lehetőségeiről beszélt Kovács Elvira, a Szerbiai Parlament Európai Integrációs Bizottságának elnökhelyettese a Közügyekben.
21:18

Győzött a Liverpool és a Napoli

A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.