Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Bezár a bácskossuthfalvi benzinkút?

2018-10-25
13:09
2018-10-25
13:58
Forrás
Magyar Szó
Nagy felháborodást váltott ki a lakosság körében az a hír, hogy november 1-jétől bezár a bácskossuthfalvi benzinkút - írja a Magyar Szó.

A napilapnak Seffer Attila, a helyi közösség tanácselnöke azt mondta, hogy magánemberként értesült a benzinkút bezárásáról. Hivatalos úton még nem értesítették a falu vezetőségét erről. Seffer kiemelte, rendkívül érzékenyen érinti valamennyi helyi és környékbeli lakost a benzinkút bezárása. Hozzátette, nem nézik ölbe tett kézzel az egész folyamatot, próbálnak megoldást találni a problémára.

Kislinder Gábor, Topolya polgármestere Bácskossuthfalva, Pacsér, Cserepes, Krivaja és Felsőroglatica helyi közössége kezdeményezésére levelet intézett a magánkézben levő NIS illetékeséhez, magyarázatot kérve az esettel kapcsolatban. Még nem kaptak választ. A szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara közbenjárását is indítványozták az ügy érdekében.

Bácskossuthfalva
benzinkút
Seffer Attila
Kislinder Gábor

Most

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.