Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Bezár a bácskossuthfalvi benzinkút?

2018-10-25
13:09
2018-10-25
13:58
Forrás
Magyar Szó
Nagy felháborodást váltott ki a lakosság körében az a hír, hogy november 1-jétől bezár a bácskossuthfalvi benzinkút - írja a Magyar Szó.

A napilapnak Seffer Attila, a helyi közösség tanácselnöke azt mondta, hogy magánemberként értesült a benzinkút bezárásáról. Hivatalos úton még nem értesítették a falu vezetőségét erről. Seffer kiemelte, rendkívül érzékenyen érinti valamennyi helyi és környékbeli lakost a benzinkút bezárása. Hozzátette, nem nézik ölbe tett kézzel az egész folyamatot, próbálnak megoldást találni a problémára.

Kislinder Gábor, Topolya polgármestere Bácskossuthfalva, Pacsér, Cserepes, Krivaja és Felsőroglatica helyi közössége kezdeményezésére levelet intézett a magánkézben levő NIS illetékeséhez, magyarázatot kérve az esettel kapcsolatban. Még nem kaptak választ. A szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara közbenjárását is indítványozták az ügy érdekében.

Bácskossuthfalva
benzinkút
Seffer Attila
Kislinder Gábor

Most

11:42, Frissítve: 11:50

Ma 70 éves a Palicsi Állatkert

Az 1950-ben alapított állatkert több mint 150 állatfajjal rendelkezik. A helyszín közkedvelt mind a turisták, mind a környékbeliek számára.
10:00, Frissítve: 12:48

Irány a világűr!

Fellőtték Floridából a SpaceX űrhajóját két asztronautával a fedélzetén. Kilenc év után először indultak űrhajósok a Nemzetközi Űrállomásra az Amerikai Egyesült Államokból.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.