Ugrás a tartalomra
Ana Brnabic a szevojnói rézművekben
Tanjug/Szerb kormányiroda/Slobodan Miljevic/nr

Brnabić: A családi vállalkozások támogatására kell alapozni

2018-02-13
11:19
2018-02-13
11:30
Forrás
Tanjug
A helyi gazdasági fejlődéshez a családi vállalkozások támogatására kell alapozni - nyilatkozta kedden Ana Brnabić.

A szerb miniszterelnök kiemelte, nem várható el, hogy Szerbia minden községébe nagy befektetők érkezzenek, ezért a szerb kormány minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy támogassa a családi vállalkozásokat. Ezek a vállalkozások nem csak a helyi gazdasági fejlődést, hanem az egész ország fejlődését jelentik -fogalmazott a politikus.

Ana Brnabić
családi vállalkozás

Most

16:27

Jön a tél és vele a szmog

A tél közeledtével egyre nagyobb a lehetősége a szmog kialakulásának a városokban. Elsősorban a helytelen tüzelés miatt a késő délutáni és esti órákban romlik a levegő minősége.
15:45

Ranieri visszatér a Premier League-be

Már nem Slaviša Jokanović az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham menedzsere. A labdarúgóklub az olasz Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek.
15:36

Putyin Szerbiába látogat

Alekszandr Csepurint, Oroszország belgrádi nagykövetét fogadta ma Aleksandar Vučić szerb államfő a szerb fővárosban. A találkozón szó esett Vlagyimir Putyin esedékes szerbiai látogatásáról is.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Állami ünnep van

A ma és holnap állami ünnep van Szerbiában, ezért a hétfő is munkaszüneti nap.

Sok rendőr szakmát vált

Egyre több közrendőr és tiszt hagyja el hivatását és választ másik szakmát magának - tájékoztat a szerbiai rendőrök reprezentatív szakszervezete.