Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Čadež: Az állam nem tudja a végtelenségig finanszírozni a gazdaságot

2020-08-09
11:19
2020-08-09
11:28
Forrás
Blic
Az állam nem tudja a végtelenségig pénzelni a gazdaságot, nincs olyan intézkedés, amellyel helyettesíthető lenne a piac - mondta Marko Čadež.

 A Szerbiai Gazdasági Kamara elnöke hozzátette, az államnak most a belföldi kereslet elősegítésére és szubvencionálására kellene összpontosítania. Nehéz felmérni a járvány okozta károkat, mert azok ágazatonként változók. A turizmust, a vendéglátóipart és az áruszállítást szinte nyugalmi állapot jellemezte - fogalmazott a Szerbiai Gazdasági Kamara elnöke.

gazdaság
Marko Čadež
Szerbiai Gazdasági Kamara

Most

16:45

Hamilton nagy fölénnyel a pole pozícióban

A címvédő és hatszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén Szocsiban, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.