Ugrás a tartalomra

Csak olvasható motor- és alvázszámmal jegyzik be a járműveket

2019.07.16
13:46
2019.07.18
12:33
Forrás
Kurir, 021.rs
Minden számnak látszódnia kell, enélkül nem regisztrálnak.

Drágább lesz a járművek bejegyzése Szerbiában, ha a motor- vagy alvázszám olvashatatlan. Ha a műszaki vizsga alkalmával kiderül, hogy nem látszanak, elhalványultak vagy berozsdásodtak a számok, az autót nem lehet regisztrálni. Ez akkor is érvényes, ha csak egy számjegy olvashatatlan. A járművet ilyenkor eredetvizsgálatnak, majd ha szükséges, szakértői vizsgálatnak vetik alá - előbbi öt-, utóbbi huszonötezer dinárba kerül. Ezután ütik be a megállapított motor- és alvázszámot, amely a járműtulajdonos számára további költségekkel jár. A szabályzat csütörtöktől lép hatályba.

motorszám
alvázszám
műszaki vizsga
olvasható
ellenőrzés
járműbejegyzés
regisztráció
eredetvizsgálat
szabályzat

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.
13:10, Frissítve: 16:20

Ne hagyjuk elveszni a disznótorozás hagyományát!

Hagyományos disznótoron vehettek részt az érdeklődők a szabadkai Makkhetes helyi közösségben. Az esemény célja, hogy tovább őrizzék a tradíciót, megismertessék a fiatalok körében is, majd a befolyt összeget jótékony célja fordítsák.

Népszerű