Ugrás a tartalomra

Csütörtökön fogadja a málnatermelőket Nedimović

2018-06-06
13:00
2018-06-06
16:42
Forrás
Szerbiai RTV
Holnap fogadja a málnatermelőket a Mezőgazdasági Minisztériumban Branislav Nedimović tárcavezető. A Szerbiai RTV műsorában elmondta, megbeszélik a gazdák problémáit és megpróbálnak megoldást találni.

A tárgyaláson nem lesz szó a felvásárlási árról, hiszen azt a piac határozza meg - tette hozzá az agrárminiszter.

Branislav Nedimović, mezőgazdasági miniszter, Szerbia: „Holnap 10 órakor a mezőgazdasági minisztérium épületében találkozunk ezekkel az emberekkel és minden gondról beszélünk majd. Beszélünk arról, hogy az állam hogyan tud lehetőséget találni arra, hogy csökkentsék a termelés költségeit, hogy hogyan tudunk reagálni az új piaci kihívásokra, amelyek nem könnyűek, hanem nagyon nehezek. Ez az év nehezebb lesz, mint a tavalyi volt és a következő évekre sem fényesek a kilátások.”

málnatermelők
Branislav Nedimovic
mezőgazdaság
miniszter

Most

13:34, Frissítve: 13:47

A vihar aratott Ludason

Tart a múlt heti viharkárok felszámolása Ludason. Az erős széllökések és a csapadék leginkább a mezőgazdaságban, ezen belül is a kukoricaföldeken jelentett nagy veszteségeket.
10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.