Ugrás a tartalomra

Csütörtökön fogadja a málnatermelőket Nedimović

2018-06-06
13:00
2018-06-06
16:42
Forrás
Szerbiai RTV
Holnap fogadja a málnatermelőket a Mezőgazdasági Minisztériumban Branislav Nedimović tárcavezető. A Szerbiai RTV műsorában elmondta, megbeszélik a gazdák problémáit és megpróbálnak megoldást találni.

A tárgyaláson nem lesz szó a felvásárlási árról, hiszen azt a piac határozza meg - tette hozzá az agrárminiszter.

Branislav Nedimović, mezőgazdasági miniszter, Szerbia: „Holnap 10 órakor a mezőgazdasági minisztérium épületében találkozunk ezekkel az emberekkel és minden gondról beszélünk majd. Beszélünk arról, hogy az állam hogyan tud lehetőséget találni arra, hogy csökkentsék a termelés költségeit, hogy hogyan tudunk reagálni az új piaci kihívásokra, amelyek nem könnyűek, hanem nagyon nehezek. Ez az év nehezebb lesz, mint a tavalyi volt és a következő évekre sem fényesek a kilátások.”

málnatermelők
mezőgazdaság
miniszter

Most

17:12

Jogászkonferenciát tartottak Zentán

Mintegy 70 résztvevővel tartottak jogászkonferenciát a zentai Városházán a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szervezésében. Az előadók az ingatlan-nyilvántartási eljárásokat boncolgatták.
15:34, Frissítve: 17:22

Egyre több cserkészcsapat alakul Vajdaságban

Több szintű vezetőképzést és felnőttképzést is szervezett tavaly a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség, ennek köszönhetően több helyen vannak alakulóban cserkészcsapatok – hangzott el a közgyűlésen.
15:00, Frissítve: 15:11

Đoković vs. Dzsaziri

A tunéziai Malek Dzsazirival játszik Novak Đoković szerb világelső teniszező a dubaji tenisztornán - ez derült ki a mai sorsoláson.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.