Ugrás a tartalomra
Pixabay/ds_30

Dušan Bajatović: Nem drágul a gáz

2021.09.22
13:29
Forrás
Fonet, VajMa
Hozzátette, a gázművek hamarosan újabb hosszú távú szerződést köt a Gazprom orosz vállalattal, és az elvárások szerint ez a megállapodás flexibilis lesz az árak tekintetében.

Nem változik a gáz ára az előttünk álló téli időszakban és a gázellátással sem lesz gondja Szerbiának - nyilatkozta Dušan Bajatović.

A Szerbiai Gázművek igazgatója kiemelte, október 1-től Szerbián, vagyis a Török Áramlat gázvezetéken keresztül érkezik meg Magyarországra az első gázmennyiség.

Hozzátette, a gázművek hamarosan újabb hosszú távú szerződést köt a Gazprom orosz vállalattal, és az elvárások szerint ez a megállapodás flexibilis lesz az árak tekintetében, hiszen nem egyforma a földgázfogyasztás az év minden szakában - magyarázta az igazgató.

gáz
Dušan Bajatović
ár

Most

09:51

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.
07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.