Ugrás a tartalomra

Eddig még nem volt szó az áram árának emeléséről

2019-05-14
07:57
2019-05-14
12:09
Forrás
Szerbiai RTV
Eddig még nem volt szó az áram árának emeléséről a Nemzetközi Valutaalap delegációja és a szerb kormány illetékesei között, és a Szerbiai Villanygazdaság sem kapott emelésre vonatkozó felszólítást.

A szerb közmédia beszámolója szerint ugyanakkor nem biztos, hogy nem kerül továbbra sem napirendre az áram árának emelése, ugyanis az IMF delegációja még ezen a héten is az országban tartózkodik.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, az elmúlt időszakban arról cikkezik a szerb sajtó, hogy a valutaalap kérni fogja a szerb kormánytól, hogy emelje meg az áram árát, ugyanis a Világbank elemzése szerint az itt a legolcsóbb Európában. Legutóbb egyébként 2017-ben növelték két százalékkal Szerbiában az áram árát.

áram
Nemzetközi Valutaalap

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.