Ugrás a tartalomra

Éled a belföldi turizmus Szerbiában

2021.05.25
22:41
Forrás
Pannon RTV
Szerbia több akcióval, rendezvénnyel várja a turistákat.

Karlóca ma is soknemzetiségű település, amolyan Vajdaság, kicsiben. Az óvárosban mintha megállt volna az idő, talán csak néhány bolt emlékeztet arra, hogy 2021-et írunk. A város jelenleg a borászatból és a turizmusból él. Az újranyitás nagy öröm volt Karlócának, de egyelőre még csak a hazai kirándulni vágyók látogatnak el Szerémség legszebb városába. A borászok és idegenvezetők azonban bizakodva várják a külföldi látogatókat is.

Szerbia, illetve Vajdaság is több akcióval, rendezvénnyel várja az idelátogatókat - akár külföldről, akár belföldről. Ezekről is beszélt a Közügyekben dr. Győri Lukrécia egyetemi tanár.

turizmus
Közügyek
Karlóca

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.