Ugrás a tartalomra
adásvételi szerződéskötés
Tanjug/Tanja Valic/bk

Elkelt a Galenika

2017-11-02
14:43
2017-11-02
18:36
Forrás
Tanjug
A Galenika gyógyszergyárat 16 millió euróért megvette az Aelius Luxemburg.

Goran Knežević szerb gazdasági miniszter és a külföldi cég képviselője ma írták alá az eddig az állam tulajdonában lévő Galenika gyógyszeripari vállalat 94 százalékának értékesítéséről szóló adásvételi szerződést. A megállapodás részletei között szerepel az is, hogy az Aelius átvállalja a Galenika 25 millió eurós banki tartozásait, valamint hogy a következő két évben 5,5 millió eurót befektet, és a végkielégítések felét is állja.

Galenika
gyógyszergyár

Most

13:35, Frissítve: 13:56

Mátyás király emlékév 2018-ban

Potápi Árpád János közölte: a Kárpát-medence magyarsága az emlékévhez kapcsolódva számos közös rendezvényt, konferenciát tart majd, kiállítást, illetve a fiataloknak történelmi versenyeket szerveznek.
13:09, Frissítve: 13:28

Lakásépítési projektbe kezd Szerbia

Tavaszra kezdik építeni hat városban a rendőröknek, a katonáknak és a biztonsági szolgálat alkalmazottainak szánt lakásokat – erősítette meg Aleksandar Vučić államfő.
12:58, Frissítve: 13:09

Putyin elrendelte az orosz csapatok visszavonását

Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légi támaszpontra.
11:53, Frissítve: 11:59

Vučić a francia elnökhöz utazik

Franciaországba utazik Aleksandar Vučić szerb államfő, este pedig kétoldalú tárgyalásokat folytat majd Emmanuel Macron francia elnökkel - írja a Tanjug.
11:07, Frissítve: 11:17

„Az emberekben ott van az önzetlen szeretet”

Őrizd a lángot! címmel tartott jótékonysági adventi koncertet az adai színházteremben Fehér Nóra énekesnő. Az est bevételét a súlyos betegségben szenvedő Orcsik Dorkának és családjának ajánlotta fel.

Népszerű