Ugrás a tartalomra

Előttem az Utódom – Generációváltást támogató képzési programot indít útjára a Prosperitati Alapítvány

2021.05.07
14:19
2021.05.07
21:15
Forrás
Pannon RTV
2021. május 17-ig jelentkezhetnek a vajdasági családi vállalkozások a Prosperitati Alapítvány új, „Előttem az Utódom”, generációváltást támogató tréningprogramra, mely neves szakértők bevonásával, online formában segíti a térség vállalkozásait.

A program szakmai partnere a ProScientia Naturae Alapítvány.

Az egy életen át épített családi vállalkozás megfelelő utódjának kiválasztása, betanítása, ellenőrzése nem csak a Vajdaságban, de világszerte komoly fejtörést okoz a cégtulajdonosoknak. Felismerve a probléma fontosságát, a Prosperitati Alapítvány a vajdasági vállalkozások számára térítésmentesen igénybevehető képzési programot szervez, 2021. május 20. és 2021. június 28. között, online formában, heti egy alkalom rendszerességgel.

A képzés érdekessége, hogy az „Elődök” (cégalapítók és vezetők) és az „Utódok” együttes részvétele szükséges, hiszen a program célja, hogy a felek közötti kommunikációt, együttműködési folyamatokat megerősítse, mindezt esettanulmányok bemutatásával és interaktív feladatok bevonásával.

A képzés támogatójának, azaz a Prosperitati Alapítványnak köszönhetően a felvételt nyert „résztvevők” térítésmentesen vehetnek részt a képzésen, mely bemutatókkal zárul.

Jelentkezési határidő: 2021. május 17.
Jelentkezés módja: A www.generaciovaltas.prosperitati.rs weboldalon található űrlapon keresztül

Prosperitati Alapítvány
Előttem az Utódom

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű