Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Emelkednek a lakásárak Szabadkán

2019-06-17
16:24
2019-06-17
17:49
Forrás
Vajdaság Ma, Pannon RTV
Az utóbbi 2-3 évben növekszik a lakások, házak iránti kereslet, ami az árak növekedését okozta. A kínálat nem kielégítő, így a használt lakások négyzetmétere akár 600 euróba is kerülhet a központban.

A régebbi házak a centrumban 35-50 ezer euróba kerülnek, viszont az újabbakért akár 70 ezer eurót is fizetnünk kell - írja a Vajdaság Ma hírportál.

Sok ház eladó Palicson is, de ezek nagy része régebbi építésű, akár 5-6 szobás, ami manapság soknak számít, így kevésbé keresett. Szügyi Rezső ingatlanközvetítő a Pannon TV Szubjektív című műsorában elmondta, az elhelyezkedés is befolyásolja a lakásárakat. Az is hatással lehet az árra, hogy milyen messze van a sétálózóna, vagy az utca napos, illetve árnyékos oldalán van az épület.

Szügyi Rezső, ingatlanközvetítő: „Szabadkán a város területén vannak olyan körzetek, amelyek keresettebbek, van olyan is, ami kevésbé. A rendezettebb környékeket, ahol az infrastruktúra teljes mértékben jelen van, a városi szennyvízelvezetés, gázszolgáltatás, városi vízvezeték, azokat előnyben részesítik.”

ingatlan
Szabadka
lakás
lakóház
tömbház

Most

19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű